Zhanglong que contenen Persulfate d'amoni a alta velocitat remolc pneumàtic fuita causada per una lesió greu

3:30, penjades a zhanglong velocitat cap a la direcció de Zhangzhou, uns 2 quilòmetres de importació de Nanjing Toyota, del darrere pneumàtic va explotar. Conduir més de 20 metres, darrere de l'incendi. Remolc va sortir per a certa distància abans d'arribar a una parada. En aquest punt, els 12 pneumàtics i un pneumàtic de recanvi del cotxe irrompen en flames. Persulfate d'amoni per descomposició ràpid de temperatura alta Grill, formen una barreja fortament àcid, goteja. Accident, 1 descalç per escapar de ser cremada.

28 de febrer, 3:35 am, territori de pneumàtic de remolc de velocitat alta de Nanjing zhanglong incendis, cotxe 25 tones de persulfate d'amoni per descomposició alta temperatura Grill, fuita, alliberant grans quantitats de gas Acre. Serveis de foc local, policia de trànsit d'alta velocitat, carreteres Departament immediatament, treure feina perill de fins a 8 hores. Sinistralitat, productes perillosos descomposició de 1 van ser cremats, van ser enviats a 175 hospital per a tractament.

13 pneumàtics irrompen en flames

Al migdia ahir, el pilot de remolc Qiu Zhenhuai dir companys va passar a Qiu Shuizeng, fins i tot mala sort, "si portava descalçar seria bonic." Mitjanit, tres homes de Ming i Qing Qiu Zhenhuai i compatriota Qiu Shuizeng remolc amb 25 tones de sulfat d'amoni des de casa a Xiamen. 3:30, penjades a zhanglong velocitat cap a la direcció de Zhangzhou, uns 2 quilòmetres de importació de Nanjing Toyota, del darrere pneumàtic va explotar.

"Va ressonar, cotxes cremats molt aviat". Qiu Zhenhuai va dir, no presta atenció, però es va obrir més de 20 metres, posterior fora incendis. Aturi immediatament causes del darrere porta del darrere, els tràilers, va conduir a certa distància abans d'arribar a una parada. En aquest punt, els pneumàtics posterior de 12 i un pneumàtic de recanvi havia irrompen en flames. Persulfate d'amoni per alta temperatura Grill ràpida descomposició, fort mescles àcid forma, filtrat, flux al front.

1 persones escapar descalç cremades

La nit és fosca, dues persones en el remolc no és conscient del perill és a prop. Primera visió Qiu Zhenhuai, llavors anomenat Qiu Shuizeng baixar escapar. Però els vilatans cridant fins a dos peus, després va caure. Aquesta tardor, peus, mans, els malucs són productes de descomposició fortament àcid cremant a la carretera. Qiu Zhenhuai recollits a companys, corria més de 10 metres abans que Parés.

Arribar per primera vegada en Zhangzhou de la Brigada de policia de trànsit d'alta velocitat policia va que Qiu Shuizeng va resultar ferit, immediatament tractats a l'hospital. Nanjing però els metges d'hospital lleig hem trobat que la lesió de Qiu va ser molt greu. Policia i metges ràpidament enviat Qiu Shuizeng a 175 hospital per a tractament. Periodistes après que greument Qiu Shuizeng General 20% amb cremades greus, principalment a les extremitats i natges, actualment no hi ha cap perill la vida, però és encara en la unitat de cures intensives per al tractament.

Bomber perill de treure 8 hores

Després de rebre l'alarma, Nanjing bombers capità Zou Xuefu taxa 3 aparells, 18 tropes arribar per primera vegada. Segons Zou Xuefu introduït, que van arribar, els pneumàtics de cua-8 remolc segueixen cremant, persulfate d'amoni de flama oberta graella, ràpidament es trenca avall en compostos químics, cobrint gairebé carretera de velocitat de 50 metres d'alçada, va ser omplert amb l'olor acre és un àcid fort.

3:40, Zhangzhou ciutat de bombers va començar a creu-regional procediments d'emergència, emergències planificació directament sota el secret contra incendis esquadró 2 electrodomèstics, 12 soldats de reforços. Director de bombers, Zeng colla liderar l'equip es van afanyar a l'escena del perill sempre present ordre Suprimeix comanda.

Al punt 5 de la tarda al matí, foc és completament extingit. Bombers de l'aigua, el xoc, diluint la descomposició química del sòl per evitar la corrosió superficial. A sobre les 10 h del matí, bàsic d'emergència. 11:30, accident vehicles eren remolcable carreteres fora, al trànsit de vehicles normal. La causa de l'accident està sota investigació. (Xarxa de Sud-est)