Wengfu: Química mineria "nadó"

"Quan es tracta de l'ús de phosphogypsum, la més òbvia és utilitzar phosphogypsum per fabricar materials de construcció, però va ser simplement el baix nivell de desenvolupament. Phosphogypsum conté molts recursos valuosos, com el sofre, si bé s'utilitza, no només pot alleujar la pressió de subministrament de recursos escassos, sinó també per a les empreses crear un nou creixement benefici punt. "Quin wengfu president del grup va Haoming, va regalar enfocament global del grup a desenvolupament i utilització de phosphogypsum.


Com una de les principals empreses de la indústria química fòsfor de la Xina, wengfu grup va fer un munt de treball en l'aprofitament integral de phosphogypsum. "Exploració sense treva, trobem que només a través de mitjans químics, mitjançant la innovació tecnològica desenvolupament i aprofitament de phosphogypsum, en residus sòlids poden ser per maximitzar la funció de cada substància, realment es pot aconseguir un recurs reciclatge, una cosa aparentment inútil nadó, descobrir un valor inestimable." Haoming va dir. En aquest curs sota la direcció de wengfu grup va començar una pràctica audaç, i es van fer avenços importants.


Més notable és que l ús de la producció de sulfat d'amoni de phosphogypsum i el seu impacte econòmic ha presentat 10 vegades nivells de creixement.


Aquest periodista ha après, la tecnologia de recerca independent del grup wengfu i desenvolupament de noves tecnologies, el principal procés és una reacció de Metàtesi amb carbonat d'amoni i guix per produir sulfat d'amoni i carbonat de calci. Wengfu s'han construït utilitzant aquesta tecnologia en l'actualitat una producció anual de 250.000 tones de sulfat d'amoni planta, amb consum anual 520.000 tones de phosphogypsum i 85,100 tones de reducció de diòxid de carboni.


"Això és actualment una gran manera d'usar de phosphogypsum. Si utilitzem tanta producció de maó de guix de phosphogypsum, sortida és de 50 milions de iuans, i si són d'utilitzar la tecnologia per descompondre's, produint sulfat d'amoni i òxid de calci producció pot arribar a més de 400 milions de iuans. No la mateixa idea, tecnologia diferent, phosphogypsum va augmentar en valor de gairebé 10 vegades. Aquest és el poder de la tecnologia. Desenvolupem phosphogypsum, ha d'haver beneficis per a la durada. «Haoming va dir. Segons ell, actualment partícules de sulfat d'amoni en el preu internacional ha estat capaç de vendre per $ 300/tona.


Una altra tècnica és utilitzar phosphogypsum produint àcid sulfúric i llima. S'entén que aquesta tecnologia és la deshidratació del phosphogypsum per suspensió diluïda d'aigua i guix anhidra, entrar en el reactor de forn de calcinació de suspensió únic amb descomposició, entrar el gas de diòxid de sofre mixta sistema àcid sulfúric, obtingut a través de purificació, transformació, atraient àcid sulfúric. Actualment, d'acord amb aquest curs tècnic, wengfu han construït la capacitat de producció anual de 5000 tones de descomposició phosphogypsum i calefacció pilot mecanisme, a través de l'optimització dels paràmetres bàsics, proporcionar la base per a la industrialització.


"Phosphogypsum conté grans quantitats de sofre, d'una banda té un corrosiu fort a causa de la molèstia de gran àcid, va portar d'emmagatzematge mentre que d'altra banda, sofre i fabricació de fertilitzants de fosfat i l'escassetat de recursos essencials, cada any per la producció d'amoni importar milions de tones de sofre. Especialment en els darrers anys, els alts preus de sofre, pesada càrrega sobre les empreses i l'estat. Per tant, si l'àcid descomposició de phosphogypsum, és realment una cosa beneficiosa. «Haoming va dir. Periodista après que, en 2010, el wengfu invertit 430 milions de iuans en un nou conjunt d'equips, extracció de sulfat de phosphogypsum, consumeix 1,5 milions de tones de guix de fòsfor per produir 600.000 tones d'àcid sulfúric.


Wengfu grup mitjançant la descomposició química de phosphogypsum utilitzat l'exploració tercer de phosphogypsum produint àcid sulfúric i carbur càlcic. La tecnologia és afegint un agent reductor, reacció de descomposició en un forn d'arc submergit, alliberant diòxid de sofre, són l'òxid de calci, òxid de calci i materials de carboni obtinguts després de la reacció de carbur de calci, carbur de calci. Carbur de calci és un important química matèria, la demanda anual interna actual d'uns 10 milions de tones, preu 5000 iuans/ton, així utilitzar phosphogypsum per produir beneficis econòmics sulfúric àcid i carbur de calci són substancials.


A més, l'ús de la producció de sulfat de potassi de phosphogypsum wengfu és descobrir una nova manera de pensar. Segons va Haoming introduït abans Regne Unit i Japó i l'Índia, l'antiga Unió Soviètica havia producció de guix de fòsfor de potassi sulfat i clorur de potassi conversions mètode és estudiar, explora els principis i paràmetres del procés. Utilitzant aquest mètode, utilització de phosphogypsum pot ser fins a un 65% ~ 70%, per a produir sulfat de potassi és un adob de qualitat i el clorur d'amoni subproducte, carbonat de calci es pot fer també de matèries fertilitzants i ciment. Mentrestant, la producció de baix consum, inversió baixa, gairebé no hi ha "tres residus", independentment del punt de vista econòmic i ambiental són dignes de promoció.


Wengfu oficials del grup va dir als periodistes que el guix de fòsfor de wengfu actual utilitzat és el 63%, lluny de superar els nivells exigits per l'estat. Wengfu-se va demanar ser esperança en el període de "Dotze-cinc", la utilització de phosphogypsum pot arribar a 100%.


No obstant això, va dir als periodistes que Haoming i, tot i un munt de recursos de mà d'obra i material per a la investigació i exploració, econòmica torna també s'ha fet, però només en la seva pròpia força és massa feble. Segons la seva opinió, l'aprofitament integral de phosphogypsum ha concedim gran importància als departaments estat rellevants, composta de la corresponent ciència i tecnologia recerca conjunta realitzada pel panell i establir els esforços de tota la indústria per resoldre aquest problema.


"Desenvolupant economia circular, un medi ambient sa i complexió una química verda, és un negoci, responsabilitat de un empresari. Aquest és infinits coses bones, i anem a perseverar amb ell i fer el nostre millor. «Haoming va dir.