Panyu negre taller sodi Polysulfide sulfat d'amoni Bou freixura processament peülles de bou

D'amoni sulfur de sodi unhairing remull peròxid blanqueig sabor a la paradeta de carnis cuits

Panyu, un empleat de la consciència negra condemnada la notícia amb periodistes abans del taller; les autoritats policials es troba prohibit i es va apoderar de centenars de quilos d'aliments

Simple serments plat orelles de porc, porc, Bou, tendó de vedella, és el que molts membres del públic bo, però darrere aquesta immersió deliciós, a través d'un productes químics tòxics, t'atreveixes a gaudir? Recentment, el metro taller negre a Panyu, una obra d'un empleat a les noves fuites exprés diaris, revela el procés de plats freds del VIH. Va dir que, a partir de 2008, un gran nombre d'aquest tipus de flux de plats freds de VIH a Panyu mercat de la carn. Mentre que en el curs de visites sense anunciar-ho a un nombre de compra local, l'atzar líder acabat el plat, ha detectat sulfurs mortals.

La nit abans d'ahir a la nit a les 11 del matí, supervisió de qualitat, Wei Jian, indústria de la ciutat de Guangzhou i comerç conjunta policials i departaments de seguretat pública, a prendre mesures d'aplicació en aquest taller negre, agafat un remull en líquid desconegut en l'oïda, peus de porc i altres centenars de quilograms i els productes químics tòxics, però no havia estat trobat les persones implicades. Actualment, les articulacions les autoritats policials per més investigacions sobre l'incident.

1, es va trencar l'escuma de tres químics tendre i suculent

Noi Hai treballar a Guangzhou durant anys (no el seu veritable nom), shiqiao, districte de Panyu, situat al centre de l'est i les cruïlles, durant més de 10 m de l'obra viaducte Panyu carretera per un metro càrnia taller negre. Veure boss comprat orella, porc carn, després d'una carretera de productes químics tòxics submergint-les, enviar al mercat de la carn per pèrdua d'alts preus, finalment va anar a les taules de la gent.

"Consciència, no vol que aquests contaminats de verdures i altres." Hai dit encara que ell va dimitir de treball taller negre, però encara va optar per fuites als mitjans de comunicació. Per demostrar el tòxic procés preparar aliments cuit espantós, Hai portat especialment del taller negre un grup de productes químics tòxics.

"Amb l'aigua utilitzant el sulfur de sodi, tots els pèls a la carn fora." Hai dit, alguns pols negra de sulfur de sodi, i posar només un terç de dissoldre en galledes d'aigua, s'agita sobte emet una olor acre que estrangula de una tos. Posteriorment, la Hai té tres orelles vaca fosc, pelut, amarat en solució sulfur de sodi després un període de temps, un Hai posat en les botes de goma per esdevenir un pas en el segell, "(NAS) és una base forta, suavitzar pèl, fer un pas."

Després de tres portant la depilació i es col loca en una olor molt penetrant de remull de solució de sulfat d'amoni. "Efecte d'amoni és que estrenyent el fol licle pilós en carn, carn torna llis". Hai dit que l'última operació és que el líder en remull de grau industrial peròxid d'hidrogen (comunament conegut com el peròxid d'hidrogen) té un fort efecte blanqueig de peròxid d'hidrogen com a agent oxidant fort.

Després d'aproximadament una hora en total de les tres substàncies químiques, el líder brut tres darreres només a renéixer, convertint-se en blanc i llis, es cuinen parades de menjar cuinat, amb sabor que es pot enviar al mercat de carn per a la venda.

2, fer visites sense anunciar-ho als taller negre amagada en una granja de bestiar de la

A través del punt d'oceà, 29 d'agost a les 6 de la tarda, periodistes investigacions l'establiment es troba aquest taller negre amagada en una granja de bestiar, vaca fems al voltant del taller negre desbordant, olor. Taller negre per a un total de quatre operacions, a més d'una habitació amb dues dones fora de la mutilació de bestiar de boca i altres operacions estan blocades. Periodistes venia taller negre menys que un minut més tard, l'home 3 monitor va aparèixer per una roda de premsa, periodistes havia de trobar una excusa per deixar.

Hai va dir que és un sector lucratiu, un líder en costos només dos iuans, després de tractament químic es poden vendre per sis o set, un cop halògenes pot vendre per més de 10 lliures d'alts preus. "Així són molt curosos, veure la estrany interrogatori que ve". Hai va dir que aquest taller negre va començar a vuit o nou del matí cada nit a desprendre d'hora aquest matí, dia Niu er, dels porcs peus, fent més de 300 kg de productes tòxics, té més de 1000 Yuan d'ingressos per dia. Des de 2008, un gran nombre de Panyu negre, taller processar el flux de producte més mercat de carn.

3, prova líder xarcuteria detectat diòxid de sofre

Posteriorment, aquesta periodista anava a Zhong Cun, Panyu, Qing va mercat de carn, com ara aliments cuinats parades fortuïtament comprat un parell de bou aliments cuits. Inspeccionada per l'oceà, el líder en tractament mètodes i la manera que demostra com un noir. Per tal de confirmar la vista d'Hai, un reporter amb un líder de líders va comprar Hai produït va arribar a la Universitat del sud de Xina de tecnologia Departament de proves d'aliments i trobar que s'ha trobat dos líders en la mateixa quantitat de residus diòxid de sofre. Inspectors de dir el diòxid de sofre a l'estómac a sulfur d'hidrogen de forma, i sulfur d'hidrogen és una neurotoxina fort, mortal.

4, investigant els 27 ingredients en remull en solució de Química

Ahir a la nit a les 10 del matí, Hai després de l'informe als departaments governamentals pertinents, Express Reporter que acompanya l'oficina de Guangzhou de qualitat i supervisió tècnica, administració, comerç i indústria, carrers locals i la policia va arribar a taller negre, però ara tancat portes diverses accions i activitats no vist a través de la porta hi ha.

Última nit 11:10, Llei conjunta aprovat personal d'aplicació, després obligant oberta la porta per entrar en l'escena, va trobar la casa deserta, però va colpejar la pudor. Apilades a la casa durant més de 20 barrils de plàstic blaus per a la indústria química, de les quals 20 gran canó té un nombre de vaques i porcs orelles, peülles, els tendons i altres ingredients en una solució química remull en un transparents, alguns ingredients han estat fosc i pudent i atret moltes mosques. També ha deixat un nombre d'usos en l'escena, identificat com el 27,5% de grau tècnic peròxid d'hidrogen solució i pols de sulfat amònic.

Més de 10 minuts més tard, els funcionaris policials trobar una operació sala disfressats d'un dormitori, van confiscar més de 7 barrils de remull ingredients, a més de 50 kg i 100 kg de sulfat d'amoni amb sulfur de sodi pols. Les incautacions de sulfur de sodi i sulfat d'amoni en l'embolcall, aquest periodista Serra eren clarament amb les advertències "prohibit menjar".

"Estan funcionant sense una llicència, es pot caracteritzar com caus negres subterrani, però els ingredients són tòxics, també necessita més examen." Oficina Municipal de qualitat i supervisió tècnica, aplicació de la un llei oficial va dir, perquè les persones rellevants implicats estan desaparegudes, per investigar el cas molt més difícil. Al punt 2 de la tarda ahir, Llei apoderats d'aplicació al descobert els ingredients amb aigua pesant aproximadament dues tones, ingredients, pes net de fins a centenars de quilos, excepte mostres per provar, però altres ingredients es centrarà en disposició inofensiu.

Mercat visites

Propietaris individuals estable en aliments cuinats barats

Express novetats ahir, periodista va visitar té, districte Tianhe, Tong Xia i Dong Pu, i poble de pedra de marca i membre poble i la carretera d'esports diversos carn gran mercat troben cada mercat carn casa té un dos bestiar es ven casa orella de porc, i peülles, cuit boca document aliments, malgrat la majoria estable són va dir aquestes són aliment de fàbrica conjunta carn formal , però també ha lloc individual admès es compra Yu privat Street humana, perquè privat carn carrer de preu es baixa alguns.

"Aquests (ingredients) quan els béns estan ben manejat, com fabricants, no sabem." Mercat majorista de carn de Tong sota un propietaris de lloc d'aliments cuinats, va dir, va anotar més de 20 cada dia més estofada en les seves pròpies orelles vaques i porcs, venuts molt bé, tres o quatre a la tarda abans que es ven.