N21% caprolactama grau amònic

INFORMACIÓ BÀSICA:

Classificació: Nitrogen fertilitzantTipus de llançament: ràpida
Infecció en el sòl: fisiològics alcalíCaràcter: química química àcid
Aspecte: vidreTipus: fems

N21% caprolactama grau sulfat amònic
MolecularWeight 132.14
CAS 7783-20-2
Aspecte blanc/yellowishcrystal, novisiblemechanicalimpurity
Propietats Easilysolubleinwater.Aqueoussolutionappearsacid.Insolubleinalcohol,acetoneandammonia. Easilydeliquescentandvolatilizedintheair.Slightodorofammonia.
Utilitza Applicabletocommonsoilandcrops, notonlyuseddirectly, butalsousedaswatersolublefertilizer. Ammoniumsulfateisalsousedasfireproofagentandadditive.Inindustryitisfluxinjointingindustry.Food-gradeproductsareusedasdoughregulatorsandyeastnutrition.


NOTÍCIES DE SULFAT D'AMONI:

Sulfat d'amoni de Mèxic Xina fer una investigació antidumping preliminar:

Ministeri de Mèxic de 19. de febrer de l'administració d'afers econòmics comerç internacional pràctica informar Xina a Mèxic té el mateix dia a l'anunci del diari oficial, els originaris de la Xina i els Estats Units de sulfat d'amoni (tarifa per 31022101) lluita contra l'abocament investigació realitzada la decisió preliminar, va decidir continuar la investigació i els productes que intervenen a percebre drets antidumping provisionals.

L'empresa Wuzhou Feng i altres nadius de les importacions xineses recaptat$ 0.1782/ kg de provisional impost auti-llençant.

Empreses Honeywel i altres natives dels Estats Units importar productes taxa 0.1858 dòlars/kg de l'impost antidumping provisional.