Fertilitzant de sulfat de amoni cristal·lí 21-0-0 + 23s

Informació bàsica
  • Model NO .: 21-0-0 + 23S

  • Tipus de llançament: ràpid

  • Aspecte: granular

  • Classificació: Fertilitzant de l'element de traça

  • Infecció del sòl: àcid fisiològic

  • Crystal Granular 21-0-0 + 23s: Color: Crystal White

  • Especificació: SGS, es pot fer segons la vostra sol·licitud

  • Codi HS: 31059000

Descripció del producte
I. INTRODUCCIÓ DEL PRODUCTE
El sulfat d’amoni [(NH4) 2SO4, N: 20-21%], és pols blanca, es convertirà en groc pàl·lid o gris per a subproductes o si té matèries estrangeres. Conté nitrogen 20-21%. Física estable. Descompongui la temperatura alta (≥280 ºC). No higroscòpic. El punt higroscòpic crític és la humitat relativa del 81% (20 ºC). Soluble en aigua. 70g / 100g quan la temperatura és de 0ºC. La fertilitat és ràpida i estable.
Excepte nitrogen, conté un 23% de sulfat com a fertilitzant sulfat important. A la zona sense fertilitzants sulfatats que utilitzen en períodes llargs, el sòl no tindrà sulfat. El fertilitzant de sulfat d’amoni pot esdevenir un origen clau per subministrar sulfat de sòl.

El sulfat d’amoni és un fertilitzant de nitrogen àcid típic. La SO42 reacciona amb Ca2 + després de la conversió del sòl, formant CaSO4 insoluble, que no influirà òbviament en el valor del PH del sòl. Però a un sòl àcid i neutre, el producte combinat de SO42 i H + residual reduirà el valor del PH del sòl i acidificarà el sòl. Per a un ús constant a granel, hauríem de combinar la calç per eliminar els efectes secundaris.

II. APLICAR A GOLF CURS
El sulfat d’amoni s’utilitza generalment per a sòls salins-alcalins, per reduir el valor del PH del sòl. Es pot utilitzar juntament amb la sorra després de la barreja de pou. Rega després de vestir-se. També pot fer una solució amb un 3% i la polvorització foliar.

III. LOCALITZACIÓ
Mantenir fora de matèria alcalina (per exemple, calç) o fertilitzant (fertilitzant Ca-Mg-P) quan s'emmagatzemen o tradueixen, per evitar la descomposició i l'evaporació del nitrogen. En vestir-se en sòls àcids, segons la quantitat de fertilitzants i l'acidesa del sòl, hauríem de fer algunes mesures abans de vestir-les, com ara calçatge, etc.