Club de negocis: sulfat d'amoni en l'anàlisi de mercat de la setmana (2.1-2.5)

Primers, preus

5 de febrer d'amoni mercaderia l'índex a 49.58 i a un cicle alt de 106.28 punts (2012-05-24) en un 53.35%, el 23 de juny de 2014 Baixos rosats punts 36.65 a un 35.28%. (Nota: aquest cicle 2011-09-01)

Segon, anàlisi de mercat

Producte: dimarts, juntament amb el preu de licitació de Hebei, província de Hebei i Henan, Shanxi i altres parts del Coc planta d'amoni sulfat preus de Cóquer a poc a poc va caure, 20-65 iuans/ton, es pot dir el rang de preus, regió de Mongòlia interior i Shandong i Xina nord-est encara dominat pels preus estables. Grau caprolactama sulfat d'amoni continua oferint revisió parcial empreses ha començat. Dimecres, Xina Hebei, Shanxi, zones del sud de grau Cóquer sulfat d'amoni en una ronda de les retallades de preus després estabilitzar el mercat, Cóquer planta a Shandong, zona d'extrem alt preus cauen una mica cap amunt. Abans de l'estancament de entrada mercat d'esperar i veure. Grau caprolactama sulfat d'amoni preu estabilització, davant la difícil fluctuar. Converses amb el preu d'exportació de la Xina es va situar en 104-110 dòlars per tona FOB, sense fluctuacions.

Cadena: Xina mercat àcid sulfúric en General, menys la investigació de mercat, comerç llum ambient, facturació mercat limitat, les comandes enviats al contracte. De subministrament actual taxa d'explotació global d'àcid sulfúric fabricants 70%, abundant en el mercat, àcid sulfúric cotitzacions en totes les regions, el major fabricant a la nau fent molt bé.

Predicció de futur, tercer

Productes de sulfat d'amoni en analistes de negoci, perquè el Festival de primavera s'acosta, pausa mercat és esperat preus de mercat consolidació constant en els últims dies.