Embalatge Hengyi empresa sulfat d'amoni caprolactama exportació Sud-Amèrica

22 de juny de l'embalatge, Zhejiang hengyi caprolactama LLC informava que a principis de maig, empresa vendes Sinopec química i l'empresa d'acord, signatura ordres per a mercat d'exportació a Amèrica del Sud per primera vegada 27,500 tones de sulfat d'amoni. S'informa que aquesta és de llarg la més gran tonatge de les ordres d'exportació de sulfat d'amoni. Mercat de la companyia primera Nacional homòlegs a productes sulfat d'amoni en Amèrica del Sud.

El 21 de maig, les exportacions de la Xina de més gran granel transportista tonatge Sud-Amèrica "Matisse", va arribar a Hangzhou badia creu-mar pont de Província Zhejiang al nord de llenguado al mar del Nord i mar comerç port de port de zhapu (és a dir, jiaxing port, port tipus de obert país) i llavors embalatge hengyi empresa de productes de sulfat d'amoni caprolactama enviat a principis de juny després de la finalització de la càrrega de sortida cap a Sud-Amèrica.

Embalatge, societat de responsabilitat limitada de caprolactama de hengyi de Zhejiang és embalatge petroquímica UTE cooperació amb l'empresa del grup hengyi Zhejiang. Inversió mutu per petroquímic de Xina (4.690,0.04,0.86%) amb els drets de propietat intel·lectual independents de la segona generació de tecnologies verdes de caprolactama, Polígon Riverside, Xiaoshan, Hangzhou, Zhejiang, amb una producció anual de 200.000 tones de caprolactama projecte i producció de 2012 en el segon trimestre, principalment caprolactama, ciclohexà, ciclohexanona, ciclohexanol, sulfat d'amoni, peròxid d'hidrogen i altres productes químics.