Mercat de sulfat d'amoni continua reforçant?

"Les dues últimes setmanes, mercat de sulfat d'amoni domèstic marxen una ronda del boom de preus," Yu wei, analista d'informació, va dir als periodistes, "és també basat en els mercats es van desplomar el mes passat contra el fons d'un míting racional. Comerciants banys sota l'inventari i matèries primeres, Coca-Cola empreses reticents a citar a Llatinoamèrica, Orient Llunyà, al nord de sulfat d'amoni mercat han disparat 80 ~ 100 iuans/ton, el ritme d'increment no ha parat. A causa del adob béns fabricants i matèries primeres és limitat, però el mercat d'hivern és sobre començar, només ha d'existir, sulfat d'amoni més fàbriques són encara en el mercat de que l Outlook continua semblant, ara enviament entusiasme segueix sent alta. ”


Oferta de cara segueix disminuint


Zhanwei va dir el grau de Cóquer d'amoni sulfat i terme grau caprolactama sulfat d'amoni sulfat amònic cedir cel més gran. Actualment Cóquer volum d'oferta de mercat de nivell sulfat d'amoni en va reduir gradualment, a causa d'aquest any econòmic baix pressió més grans, d'acer preu mercat de demanda i contradiccions augment, d'acer de la Xina va caure, pèrdues de fàbriques, producció de fàbriques de la Xina el mes passat més, coc necessita volum de reducció, preu de Coca-Cola va continuar va caure, actual molts independents coc la fàbrica de Coca-Cola Alinea el preu de venda va caure Xia, limitant encara més assegurat de intenció realçat , Cóquer de sulfat d'amoni nivell ha continua reduït de maig. Caprolactama en cru seguia caient en un futur proper, fabricants perdre suport, juntament amb baixes vendes i matèries primeres, inventari alta, fabricant de caprolactama pèrdues per ampliar més dispositius pot ser obligat a aturar la producció, oferta de mercat grau caprolactama sulfat d'amoni es reduirà en conseqüència. Ajustament dels preus nacionals plantejades, sulfat d'amoni és encara una discussió espai.


Exigir cap bé


El 7 de novembre, la producció de fertilitzants compost de fosfat de alta concentració nacional 16 conferència celebrada a Xian. Fabricants de fertilitzants de pre-sessió, més esperant el final de la conferència Hou pot té bona política introduït, però segons en el Yu informació entendre, de recentment mercat, mercat de fertilitzants encara esperar i veure en la seva majoria, afrontar matèries mercat feble i agrícola (000061, unitat) preu més baix i els agricultors vendes entusiasme difícil i plantació reduït, problema de sèrie, retard de fabricants de fertilitzants no informat preu d'hivern, Distribuïdor precaució sol Xia , perquè els fabricants de fertilitzants en mercat d'hivern aquest any no és alcista, el sulfat d'amoni de refredament molt d'entusiasme de contractació.


El mercat va deixar caure i rebot en un futur proper, fabricants de rebre més positiu sulfat d'amoni, sulfat d'amoni en Hunan, Hubei, preus de Jiangxi zona rosats una mica, però la demanda està limitada, dificultats influir en el mercat nacional.


A més, el port en un futur pròxim per parlar pobres exportacions sola transacció limitada nova de tracció de mercat de sulfat d'amoni són impossibles.


Reticents a forts fabricants


Zhanwei va dir que actualment la majoria sulfat d'amoni fàbrica inventari és no gaire, buscar mercaderies i matèries actives fabricants reticents a forta mentalitat. A més, seu adob compost d'arrencada de l'hivern encara espera només necessitava donar suport, el mercat de l'Outlook segueix en augment. Però l'ordre actual dels comerciants no continuen inventari no és molt útil, perquè els fabricants continuen augmentar el volum de comerç va declinar, i com la pujada de preus, els comerciants estaran veient cada alts enviaments, va seguir a cobrir les posicions curtes era poc probable.


D'aquests punts de veure, mercats de sulfat d'amoni encara omplen l'espai, però sota cap requisits de volum, només d'amoni sulfat preus de mercat amb el suport de la demanda interna és feble. Estudi de cas de mercat de Shandong, els preus al 570 ~ 600 iuans/ton. Anàlisi d'informació de Yu aquesta onada a l'alça del mercat va romandre 20 ~ 30 yuans per tona, perquè ve d'amoni sulfat mercat continua boig, ningú està pagant, mira als venedors cada enviament alta properament.