Sulfat d'amoni en les quatre accelerat

En els darrers anys la indústria de sulfat d'amoni en Xina està desenvolupant ràpidament. Segons les estadístiques incomplets, el 2013 la indústria coc, caprolactama, poder procés amoníac total de dessulfuració i producció de sulfat d'amoni ha assolit més de 6 milions de tones, més de 48% respecte l'any anterior. Producció continua expandint, i ritme de transformació i millora, indústria de sulfat d'amoni actualment té quatre característiques excepcionals, ha introduït un creixement ràpid de qualitat, producció de creixement ràpid, transferència ràpida de zona, circulació de canals "quatre".

Actualització de qualitat

Xinhua après de la Xina coc Associació de la indústria, sulfat d'amoni és principalment de Coc empreses a la Xina en anys anteriors abans del 2012, 50% per cent de la producció total. Relativament baixa qualitat dels seus productes, algun producte fins i tot amb mala olor, color concepte, l'aplicació de continguts i baixa, fertilitzants i pateixen un cert impacte en les exportacions. Millor grau caprolactama sulfat d'amoni s'exporta i aplicacions d'extrem alt de l'enfocament i marges de benefici amb productes Coca-Cola té un ampli espai.

Afectades per aquesta, coc empreses locals per tal de satisfer les necessitats del mercat, augmentar la intensitat d'investigació i desenvolupament i millorar constantment el nostre nivell tecnològic. Ara empreses de Coke de Shandong, Hebei i altre avanç de les tècniques, qualitat del producte ha augmentat significativament i les exportacions va començar a augmentar. A més, en els darrers anys amb l'augment del nou projecte de caprolactama, producció de sulfat subproducte d'amoni ha augmentat substancialment.

Creixement ràpid de sortida

Segons l'adob nitrogenat de la Xina indústria Associació les estadístiques mostren que el 2009, producció de sulfat d'amoni i capacitat de 3 milions de tones, tones de 2,8 milions, respectivament. En 2013, la producció nacional de més de 6 milions de tones de sulfat d'amoni, principalment de Coca-Cola, caprolactama, desulphurization de poder amoníac, sector químic d'aigües residuals, produir un increment del 114% més de 4 anys, producció i les vendes han estat creixent ràpidament.

"A causa de les vendes estatus de caprolactama és molt bona i la majoria les importacions de caprolactama en Xina fa uns anys, estat de suport per tal de satisfer la demanda interna, fabricants són activament el projecte d'expansió." Un expert de la indústria va dir als periodistes.

Transferència de zona

Periodistes après a través de la investigació d'empresa abans de 2013, ocupen la producció nacional de sulfat d'amoni 80% Coker, caprolactama de dos grans indústries, principalment al sud. Amb l'accelerat procés del desenvolupament de la Xina del nord-oest, al nord-oest de sulfat d'amoni per transferir la tendència creixent.

Segons els informes, a causa de les zones de producció principal de Sud-àfrica per a la producció de sulfat d'amoni fàbriques de matèries primeres, el subministrament de matèries primeres i de transport més convenient, segons mida de terres rares compost àrees fertilitzants i de producció, formant un subministrament-producció-vendes (incloent-hi l'exportació) una llarga cadena.

Mercat ràpid

Datang hexigten internacional de Mongòlia interior responsabilitat limitada de gas ciutat empresa sulfat d'amoni introduït gerent de vendes Liu Jie, ara ha completat o sota la producció de futur de projectes de construcció de sulfat d'amoni és gran, la majoria del projecte amb una producció anual de 400.000 tones o més, tenint en compte les limitacions de logística i transport, les empreses estan donant suport a la construcció del canal de transport ferroviari. Sortida especialment en Xinjiang concentració de sulfat d'amoni o distribució base dedicada al desenvolupament, amb transport de ferrocarril i carretera East China, Xina central i ports per ràpids. Acostar-se al negoci portuària, edifici vapor, transport marítim, patrons de transport combinat evolucionat, no només per reduir els costos de logística, consisteix a agafar el ritme de circulació logística Fundació.