Sulfat d'amoni: Tres bo pot bufar calefacció indústria?

Des de finals de juliol, mutacions en Amoni sulfat mercat, en lloc de la tendència creixent de la primera que meitat de l'any caigués, especialment els preus en àmbits locals com Hebei, Shanxi, la més alta disminueix fins a cent. Aquest imaginaire també dugué a preocupació fort de la indústria de les tendències de sulfat d'amoni en la segona meitat. D'adobs, terres rares i demanda de mercat d'exportació de la principal sulfat d'amoni positiu tres, pot desar indústria de sulfat d'amoni en pista?

Notícies de l'agricultura per augmentar la demanda

Gran consum de fertilitzant és sulfat d'amoni. Segons estadístiques incomplets, durant milers d'empreses de producció de fertilitzants compost a Xina, a més de 32 milions de tones de producció anual. Principalment a les províncies de Shandong, Jiangsu, Hubei i Henan. En els darrers anys, amb l'augment de carbó, Shanxi, Xinjiang, Liaoning, Mongòlia interior i altres províncies de construir i posar en funcionament un nombre d'empreses de fertilitzants químics, demanda de sulfat amònic augmentat ràpidament i es va convertir en la principal força en el consum domèstic d'amoni.

Segons la companyia Henan d'empresa de gasificació de carbó de la província de Henan, una càrrega de producció, durant el procés de compost fertilitzants, resistència a la compressió i ronda-granulos de gra per tal de millorar els grànuls de fertilitzants, sec càrregues per reduir el procés de producció, per afegir 0,05 tones per tones de sulfat de fertilitzants compostos d'amoni, més s'utilitza en la producció de sofre fertilitzants d'amoni sulfat, demanda de aquest any de 1,5 milions de tones de sulfat d'amoni. Més part de l'aplicació directa de fertilitzants de nitrogen, sulfat d'amoni fertilitzants indústria demanda el 2015 a la Xina s'espera superar els 2 milions de tones.

El 2015, l'anual impost exportació unificat deure taxes n i p. L'aplicació d'aquesta política, propici per a millorar el preu dels fertilitzants i volums d'exportació. Qi Datang Ke en director de Mongòlia interior gas ciutat empresa negoci Liu creu que la promoció d'exportació de fertilitzants químics de sulfat d'amoni formaran la base del bé.

"Segons els nostres càlculs, fertilitzants químics exportació temporada temps d'any és molt petita, per tant, nitrogen i fòsfor aranzels d'exportació han disminuït substancialment des de l'any anterior, especialment en els darrers anys el context internacional en constant creixement de la demanda dels fertilitzants, les exportacions de fertilitzants s'espera que creixen a la Xina, també estirarà recuperació de la indústria de sulfat d'amoni." Qi Datang Ke en director de Mongòlia interior gas ciutat empresa negoci Liu Jie va dir.

En primer lloc, al bell mig d'enguany indica clarament, en el context d'alentiment econòmic per continuar reforçant l'agricultura com la Fundació, la promoció d'ingressos dels agricultors constantment, augmentant la producció d'aliments, ampliar la superfície. Sobre aquesta base, reforçar la governança agrícola ecològica, promoció de bio-orgànica adob, proporcionant protecció bàsica per fertilitzants demanda va seguir creixent. I amb el país "el camí" estratègia subvencionats per sortida multidimensional com capital, tecnologia, productes, promoure la indústria de fertilitzants químics de la Xina en els mercats internacionals per millorar la competitivitat en el mercat internacional, així més exportacions creixents flexibilització capacitat excedent de producció domèstica, empenta indirecte la demanda massiva de sulfat d'amoni, està ajudant a indústria per recollir un altre gran potència en el futur.

Creixement d'exportació, poder-fora del ganxo

Segons les estadístiques de costums, sulfat d'amoni domèstic exportació creixement en els darrers anys. 2013 sulfat amònic exporta 2.833 milions de tones, el 49% de la producció nacional total de 2014 domèstica d'amoni sulfat exportacions van ascendir a 4.155 milions de tones, van representar més del 59% de la producció domèstica, 10% respecte l'any anterior. Segons les estadístiques, 5 mesos abans del 2015 sulfat amònic exporta més de 2,27 milions de tones, volum d'exportació que s'esperava aquest any s'espera superar els 5 milions de tones, una altra vegada augmentat substancialment.

Producció de sulfat d'amoni i exportació ha esdevingut l'estatus de poder mundial a la Xina, especialment en el mercat juga un paper dominant a la regió. De Turquia i sud-est asiàtic importadors i exportadors informació resposta mostrava que amoni internacional preus de mercat de Qi Sheng enguany, més internacional mercat preu sempre és superior al 10% domèstic i les exportacions segueixen tendència de creixement constant en la segona meitat, que és a la recessió econòmica internacional i Nacional d'aquest any, sulfat amònic mercat domèstic podria seguir per triar cap amunt d'una de les raons principals.

Fuqing de la inspecció i la quarantena oficina informava que les empreses d'exportació sulfat d'amoni primers a la província de Fujian en el primer trimestre d'enguany Chen Yiu Loong sortida 129 dies, 75,900 tones, valor 10.128 millones de lots, tant superat les exportacions totals de l'any passat.

Yingkou, Liaoning, un exportador va dir que les exportacions d'amoni en els darrers 3 anys de creixement de més del 10% anual. Mentrestant, demanda de països per a restringir les exportacions de la indústria de terres rares indústria va declinar, el fort creixement de les exportacions i una caiguda de la demanda per a la indústria de terres rares ha canviat re, el patró de les exportacions d'adobs, la troika dóna suport a mercat. En les terres rares indústria necessita disminució però també els preus d'extrem alt va continuar a la baixa, el preu de mercat domèstic de comprovació d'exportació. Per exemple veure el port d'algunes comandes domèstics grans fabricant augment preus aviat apareixerà plantejades al continent, 3 ~ el maig aquest any a més els factors temporada de creixement de la demanda interna, ports de diversos ordres grans per ràpid augment del mercat contribuït el paper d'aixecar més de 44% i màximes de gairebé dos anys. I enguany serà la norma, la indústria recollir més afectats per l'exportació.

Quantitat de terres rares conducció preus

A l'abril d'enguany, el Ministeri de Finances va emetre l'aranzel duaner Comissió del Consell d'estat pel que fa a l'ajust de les exportacions tarifa avís, va anunciar que des de 1 de maig per aixecar les terres rares, tungstè, el molibdè i altres productes d'exportació deures. Per a la del món més gran productor i exportador de terres rares en el cas de la Xina, tornar la cancel·lació de les tarifes d'importància natural. Mentrestant, els consumidors de l'empresa de terres rares com sulfat d'amoni, tornar el new deal va portar també sulfat d'amoni més amoni existents el canvi de patró de consum jugarà un paper decisiu.

Dades mostren que la primera meitat de l'any, Xina rare earth exportació quotes gestió, recuperació econòmica d'Estats Units i molts altres factors, terra de rara de Mongòlia interior de productor dominants de la Xina exporta exportats, va pujar de 2663.8 tones de terres rares, un increment del 36,5%. Als Estats Units i Japó i altre països quantitat de terres rares creixement de les exportacions al Japó de terres rares per exportar creix uns 130%.

En l'exportació de terres rares funcions es van cancel·lar, el 14 de maig, el Ministeri de la terra i emès l'índex de 2015 control de la Llei de terres rares total mineria de recursos. L'exhibició circular el 2015, terres rares índexs de mineria de mineria (òxids de terres rares REO) de control de la quantitat total de 105.000 tones, inalterades des de 2014, més gran que el 2013, l'índex total de 11.000 tones.

En aquest sentit, analistes, va dir l'índex minera l'any passat i el mateix nombre i abolir les tarifes i exportar quotes en l'exportació de terres rares en certa mesura. Però a la llarga, serà comunicat sobre el control estatal sobre l'índex de mineria de terres rares i inclinar a gran rare earth enterprise. Capacitat de separació de terra rara actualment és la Xina minades àrids o producció operativa pla 5 ~ 8 vegades. Per tal de protegir els recursos i el medi ambient, control i gradual pla d'implementació de la política d'obertura.

S'entén que de terra rara a la Xina té dos nord-sud, minerals de terres rares de mineria a Nord és no requereix per sulfat d'amoni i zones al sud i la terra rara pesada, es va concentrar principalment a Jiangxi, Guangdong, Guangxi, Hunan, Sichuan, Hubei, mineria rare earth utilitzant sulfat d'amoni com a matèries primeres, mineria producció 1 mètrica tones de mineral de terra rara és aproximadament de 5 tones de sulfat d'amoni , alta unes 8 tones. Mineria ha d'utilitzar el sulfat d'amoni al voltant de 150.000 tones / any.

Segons persones amb informació privilegiada, sulfat amònic té tres principals demandes del mercat, incloent els fertilitzants i l'exportació de terres rares. Des del nombre absolut de comptes de terres rares per com a mínim, en general la demanda està menys del 10%, però l'efecte en sulfat amònic preus gran. 2011 d'amoni sulfat preus, una de les raons importants està impulsat per la demanda. mercat de terres rares 2011 és molt calenta, preus convertit moltes vegades durant l'any, pren foc sofre mercat que una vegada va arribar a un nou nivell de sulfat d'amoni contracte preu 1800 yuans per tona. Preus de sulfat d'amoni colpejar registres nous, estan adquirint fabricants de terres rares. Per tant, hi ha gens de negar que creixement futur donarà suport a la indústria de sulfat d'amoni per recollir un gran més factor.

Experts estimen que la demanda de la indústria de sulfat d'amoni 2015 s'espera superar els 1,2 milions de tones, encara que no ascendia a la més gran en anys anteriors, però el mercat s'espera que incrementarà l'efecte palanquejament. Sulfat d'amoni en materials de terres rares, a compartir cost de preus petits, d'alta gamma encara pot tirar el preu mitjà de mercat de sulfat d'amoni, així impulsada pel sector preu força en indústria de sulfat d'amoni s'espera que s'amplifica, un petit augment en l'augment dels preus impulsada demanda, aquesta indústria de sulfat d'amoni fora de la seva caiguda aquest any també jugarà un paper important en potenciar.

S'espera per enregistrar alt preus

Preus de sulfat d'amoni més tard aquest any, perquè encara hi ha 400.000 tones a la segona meitat caprolactama subproducte sulfat d'amoni de grau pot posar en funcionament existeixen alguns factors incerts, com ara el mercat de valors, a diferència de punts de vista sobre el futur de la indústria, però la majoria de la gent sent optimista sobre el futur.