Sulfat d'amoni: Compte amb alt risc

A partir del 9 d'octubre, el preu de mercat de sulfat d'amoni domèstic va pujar a 580 ~ 640 bilions de iuans (t preu, el mateix més avall), o 7% per cent anteriors i part de la tendència alcista a la regió. Això és des de setembre des del començament de la ronda de manifestació contínua. Final de l'adob a la tardor, hivern encara no ha començat, les diferències en la indústria va començar. Segons el reporter de notícies de la indústria química de Xina, diada després comerciants es va centrar en la contractació ha arribat a la seva fi, la majoria dels fabricants en un estat d'inventaris de baixes. Augmentar en ordre aigües avall, fabricants perseguint una intenció molt fort. Veterans de dir la gran recent exportació-dependent, pot resultar en una major incertesa, juntament amb la recuperació de la demanda interna és encara per no forçar i comerciants de factors negatius com inventari seria més una presa de guanys han de ser cautelosos del futur sulfat d'amoni alta. Tanmateix deguda limitada actual mercaderia comercialitzable, alt és poc probable que cauen bruscament, mentre comerç volums sense amplificació i no apareixerà una altra vegada el fort augment en maig.

Exportació dependència incerteses major augment

Segons les estadístiques, agost xinès exporta de sulfat d'amoni, 544,400 tones, Rosa 85.4%, un increment del 115.2%. Mentre que a la desfilada militar, doble fons, empreses de producció i una producció limitada, producció i integrat en setembre causat oferta, que s'activa al setembre el principal motiu d'aquesta manifestació contínua.

Exportació segons un comerciant va dir Jiangsu al setembre, la majoria de les fonts en el magatzem de comerciants i els plans de les exportacions d'octubre, s'espera superar 600.000 tones, més del 85% de la producció nacional total. Una vegada el pla d'exportació com estava previst, condició per a la seva oferta de moneda nacional quedarà atapeït, que és el factor principal suport del mercat seguirà sent alta.

No obstant això, a causa de la exportació gran proporció de la producció domèstica, una vegada que el canvi de disc exterior o transport portuària, demanda i altres factors adversos, farà un gran impacte en el mercat nacional, que està més preocupat per alta en la indústria es convertirà en una de les raons principals. Per tant, l'atenció a la sulfat amònic exporta aquest mes, compte amb alt risc.

Recuperació no per força alta demanda interna continuat augment de resistència

S'entén que la recuperació d'indústria de fertilitzants des de el 1 de setembre amb el valor afegit d'impostos, recolzat per l'augment dels costos, fabricants i distribuïdors a finals d'agost per evitar costos addicionals, davant d'ordes actiu del preus sulfat d'amoni. Fertilitzant Planta a principis de setembre va començar a aixecar les cotitzacions, així fàbrica de setembre sulfat d'amoni enviat són majoritàriament primers ordres. Mentre que sota la influència de l'IVA complex, pujada mercat valor transacció es va reduir, però demanen octubre exportació ordres, empreses de fertilitzants en preu puja després el single és no gaire, comerciants conformen un entusiasme pobre sol, fabricant per enviar una mica de pressió.

Shandong, Anhui i altres empreses de fertilitzants deia per finals de la tardor fertilitzants, havia d'hivern per no influir en ara càrrega no és alt. Mentre que la indústria actual no va arribar a la taxa d'explotació que s'esperava, així que l'octubre mercat suport relativament feble demanda.

Un altre periodista après de caprolactama negocis a l'octubre i nova capacitat en el mercat. Si augmenta la oferta de sulfat d'amoni, futur continuen augmentant la voluntat també forma una certa resistència, probabilitat d'alt i volàtil.

Estoc de comerciants seria més centrat en l'enviament serà dolent

Periodistes de Liaoning, Shandong i altres comerciants de llocs après, comerciants del port a presentar increment substancial en inventari, principalment exportar les comandes a l'octubre i algunes empreses de fertilitzants. Segons el pla d'existències, compra grans comerciants és poc probable de moment. Fabricants transaccions de mercat es produeixen alts preus i comerciants resistit a llarg i curt enfrontament, mercat domèstic també apareixen al llarg de diferenciació.

Com a parts de Shandong, Shanxi té signes de debilitat en el mercat i venen bé a nord-est, i el preu és ferm. Principalment a causa del clima, l'hivern és encara algun temps distància al sud, té cap plans de compra principals, va començar aviat a nord-est tenia plans de l'hivern, condueix a la diferenciació fred i calent en el mercat regional. Però el port de l'actual situació d'inventari, aquestes accions si es pot exportar correctament, no hi hauria cap pressió en el mercat domèstic, mentre que les exportacions febles, anada concentrar carregaments de continent pot colpir el mercat, portant a màxims de mercat, que actualment és la causa principal d'advertència de mercat.

Vistes: potencial de la reducció de la pressió de mercat

Shandong Hong vosaltres química nom del Departament anàlisi grup empresarial: consta de subproducte de caprolactama, sulfat d'amoni subproducte de la planta de coc, on la producció de caprolactama sulfat d'amoni centrar així producció. Més recent caprolactama producció de nous dispositius, la taxa global d'explotació inferior al 60%. Shandong Haili, fibra química Shijiazhuang, indicador químic, Shandong Fangming química caprolactama sulfat d'amoni produït comptabilitat per una porció important del mercat del Nord. Fangming Shijiazhuang, Shandong, indicador químics preus en 700 ~ 720 (tona, el mateix més avall) fabricats en efectiu; menys qualitat Shandong Haili, preu de fàbrica per 670 ~ 700 Yuan. Sulfat d'amoni de grau Cóquer 680 ~ fàbrica 700 a mitjan setembre màxims tot el camí fins a 600 ~ Yuan 620 el 7 d'octubre, grau caprolactama sulfat amònic formada en la ment de la pressió del mercat, tendència pressió penes ser minimitzat.

Empresa o a preu reduït

Analista Xu Lijuan sulfat d'amoni: sota la influència de les polítiques fiscals, fertilitzants temporada abans que les de blat aquest any a finals d'agost, setembre, nou acord alguns, principalment d'enviament. Després de mitjans de setembre, els fertilitzants fertilitzants domèstic dibuixar tanca a la tardor, fems i empresa taxa d'explotació queia de forma constant, descriuen compres de sulfat d'amoni. Encara que alguns comerciants elevar els preus, però menor demanda de no forçar, debilitat de mercat de sulfat d'amoni s'esvaeixen. Abans de les vacances del dia nacional, intenció d'operacions inferiors aigües avall, contractació de llum. Secció de clar inventari i alguna intenció de Coca-Cola i empreses clar, deixeu el vaixell actiu. Abans de l'atmosfera mala plena de mercat de sulfat d'amoni, recessió feble deprimit demanda provocat pels alts preus. Preus de 29 de setembre sulfat d'amoni coc de Shandong hualu-hengsheng 20, oferim 500 Yuan. El 30 de setembre, el gat negre Cóquer avall iuans 30, oferim 550 Yuan. Alguns remesa d'extrem alt per a l'ordre. Curt sulfat amònic terme mercat domèstic o desfavorits, i hi ha alguna possibilitat de preu.