Sulfat d'amoni: Benefici ambiental estabilitat

11 de desembre, la quadra de mercat de sulfat d'amoni. Preu generalitzada d'amoni Shanxi 500 ~ 550 Yuan (t preu, el mateix més avall), en comparació amb el mes anterior, augmentant 30 ~ 50. Actualment, l'arrencada d'hivern, contractació de planta i matèries fertilitzants compost tampoc és ideal, urea, una tendència descendent, però com una de les varietats d'adob nitrogenat Amoni sulfat era relativament estable, és per això? Enquesta va trobar que les propietats dels fertilitzants de sulfat d'amoni, però la seva producció, capacitat, preus i més estan subjectes a l'impacte ambiental d'aquesta propietat.

Capacitat i protecció del medi ambient

"Producció de la Xina en primer lloc es va utilitzar en amoníac i àcid sulfúric i sulfat d'amoni, però"Dotze-cinc", amb l'acceleració de protecció Nacional del medi ambient, l'estalvi energètic i reducció d'emissions, proporció creixent de sulfat d'amoni de subproducte. La producció de sulfat d'amoni subproducte de gairebé tots els procedien d'altres indústries, així que pot ser contemplat com indústries auxiliars. Subproducte de la seva principal font de caprolactama, subproducte de la planta, subproducte de plantes d'energia, plantes químiques produïdes i àcid cyanuric subproducte de les cinc categories, capacitat de producció anual total de 12,5 milions de tones de Cóquer. "El Tao de Liu Shandong Hong a indústria grup Anàlisi químic, va dir.

"2012, producció de sulfat d'amoni prové principalment de la indústria coc al nostre país. Caprolactama grau Cóquer, nivell i altres nivells del voltant i 52% i 18% d'amoni sulfat producció. En els darrers anys, amb la creixent demanda pel medi ambient, endolcir, desulphurization química del poder un nombre tan gran de FGD construït subproducte d'amoni sulfat producció es va multiplicar, així que les escales de caprolactama grau grau de Coca-Cola i a altres nivells de capacitat de 4:4:2. "Indústria analistes.

Coneixedors de la indústria, va dir, amb la protecció del medi ambient cada vegada més estricte, plantes d'energia i la planta química dessulfuració subproducte d'amoni sulfat producció capacitat seguirà augmentant.

Vora de preus respectuosos

El 2015, amb la major protecció del medi ambient, no va poder passar la Coca-Cola verd empreses ha patit una més greu suspendre la producció per rectificació, unes petites empreses Coke es van veure obligats a aturar la producció i siderúrgia, reducció de la demanda de coc, coc empreses lluitant curses de producció limitada. Cóquer-planta tarifes operatius dels nivells d'amoni són relativament baixos, especialment tard l'agost i principis de setembre, empreses Hebei taxa en i al voltant de només el 20% de Coc ~ 70% per un període d'aproximadament la meitat d'un mes; a mes de 10-11, gran empreses taxa inferior al 85% de Cóquer. "Les empreses producció, sulfat d'amoni i baixa producció de Coc. Com Coca-Cola empreses sobreviuen difícils, quan sortint tall o limitar la producció de missatges a la planta de coc, Amoni sulfat preus pujaran. "Indústria analistes.

Exportacions augmentat a causa del medi ambient

"L'estructura de consum és el principal exportació d'amoni, adobs i metalls. En major s'utilitza directament, extrusió, granulació i s'utilitza en adob, producció de fertilitzants, poc utilitzat en tèxtil, cuir, Medicina i així successivament. Com un flux de fertilitzants, sulfat d'amoni és també gaudir d'algunes polítiques de la indústria de fertilitzants, com reduït tarifa preferents i així successivament; i en termes de importar i exportar polítiques, sulfat d'amoni i és respectuós productes lliures d'impostos exportació, ajuda al desenvolupament de la indústria de sulfat d'amoni. Sulfat amònic exportacions s'exporta principalment a sud-est asiàtic i altres regions, la producció nacional ha augmentat significativament i demanda del mercat internacional, exportacions augment. Les exportacions s'espera que el 2015 o la producció domèstica de 50% ~ 60%. Les exportacions en certa manera, facilitar la contradicció entre oferta i demanda i els preus inflats. "Indústria analistes.

Des de 1 de desembre de 2008, l'estat aplica una política de zero-tarifa en les exportacions de sulfat d'amoni, és un dels pocs productes zero aranzelàries en productes fertilitzants químics. Sulfat d'amoni exportació manté constant creixement a la Xina en els últims anys, especialment el 2015 sulfat amònic exportació preus Rosa. Segons dades de costums, en gener-octubre les exportacions Acumulatives de la Xina 4.1503 milions de tones d'amoni sulfat, fins de 3.2983 milions de tones en 2014 1 octubre 852,000 tones, un increment del 25.83% i d'amoni en exportació mitjana de gener-octubre enguany preu $ 132, 126.33 de $ 5.67 dòlars en el mateix període de l'any passat, o 4.49%.

Anàlisi de la indústria, sulfat d'amoni és beneficiant de productes respectuosos, exportació suport augmentat des de la política nacional en la indústria de protecció del medi ambient. Sulfat d'amoni pot estar fora de mercat independent de l'altre tipus de greix.