Sulfat d'amoni / (NH4) 2so4/Amoni sulfat fertilitzants/sulfat agricultura/sulfat amònic

Informació bàsica
 • Número de model:Sulfat amònic

 • Tipus d'estrena:Ràpida

 • Tipus:Abonament

 • MF:(Nh4) 2so4

 • CAS núm.: 7783-20-2

 • Especificació de:SGS

 • HS codi: 31022100

 • Classificació:Fertilitzants de nitrogen

 • Aspecte:Granular

 • Puresa:: N 20,5-21%

 • Appreance:Cristall, Granular

 • Marques:QingZhouHuaShun

 • Origen:ShanDong, Xina.

Descripció del producte
Envasament andamp; lliurament
Detall de l'envàs:Envasats en bosses de PP teixida amb folre de cinema PE. Pes de cada bossa net: 50kgs o 25kgs o 1000kgs bossa Jumbo
Detall de lliurament:15 dies després de la confirmació d'ordre


Especificacions
1. color: Blanc o blanquinós
2. contingut nitrogen:: 21% mín
3. aplicació: Adob, agrícoles, la indústria


Adob de sulfat d'amoni

LCaracterístiques:
Sulfat d'amoni (NH4) 2SO4, és una sal inorgànic amb anumber d'usos comercials. L'ús més comú és com adob asoil. Conté 21% de nitrogen com cations d'amoni i un 24% sofre com anions sulfat.

LUsos de fertilitzants
L'ús principal de sulfat d'amoni és com afertilizer per a sòls alcalins. En el sòl, l'ió amoni és alliberat i equilibrar la quantitat de asmall de formes d'àcid, baixar el pH del sòl, mentre que contribueix nitrògen essencial per al creixement vegetal. El principal desavantatge per l'ús del sulfat d'amoni és seu contingut baix nitrogen en relació amb el nitrat amònic, que eleva els costos de transport.
També s'utilitza com a adjuvant nebulitzador agrícola per aigües soluble insecticides, herbicides i fungicides. Hi funciona per enllaçar els cations de ferro i calci que són presents en dos cèl·lules ben aigua i plantes. És particularment eficaç com a adjuvant per 2, 4D (Amina) i glifosat glufosinate herbicides.
Sulfat amònic reunirem dèficits de sofre a curt termini de cultius i pastures, cultius requisits de qualitat o els requisits de sofre de manteniment de les pastures.
Granular de sulfat d'amoni és recomanats per a situacions de cultiu i herbacis, sitja farcits i llavor drrilling. S'utilitza en Cropmaster, munició 31 i 36 munició combina.
Estàndard de sulfat d'amoni és recomanat per mescles pastorals i difusió.

Laboratori d'ús
En Bioquímica, la precipitació del sulfat d'amoni és acommon mètode per purificar proteïnes per precipitació selectiva; Sulfat d'amoni és molt soluble en aigua i sal, per la qual cosa pot fer solucions molt concentrats, que pot andquot; outandquot; proteïnes, provocant la seva precipitació a concentracions particulars. Això proporciona aconvenient i simple significa fraccionar mescles complexes de proteïnes. Com a tal, sulfat d'amoni també apareix com a ingredient per a moltes vacunes d'Estats Units del centre per a Control de la malaltia.
Additiu alimentari
Afood additiva, sulfat d'amoni es considera generalment reconegut com segur (GRAS) per la u. s. Food and Drug Administration, i a la Unió Europea és designat per l'Enumber E517. S'utilitza com a regulador d'acidesa en farines i pans.
Altres usos
Sulfat d'amoni s'utilitza en asmall ' escala en la preparació d'altres sals d'amoni, especialment d'amoni persulfate.
Una solució saturada de sulfat d'amoni en aigua pesada (2H2O) s'utilitza com un estàndard en espectroscòpia de RMN de sofre (33S) amb valor de canvi de 0ppm extern.
Sulfat d'amoni també ha estat utilitzat en les composicions ignífugs actuen molt cristal·lí fosfat. Com flames retardant, baixa la temperatura de combustió del material, disminueix les taxes de pèrdua de pes màxim i provoca un augment en la producció de residus o char. Seva eficàcia ignífugs pot veure potenciada per la barreja amb sulfamate d'amoni.
Sulfat d'amoni s'ha utilitzat com a conservant awood, però a causa de la seva natura higroscòpica, aquest ús s'ha discontinuat en gran part a causa de problemes associats amb la corrosió metàl·lica sostenidor, inestabilitat dimensional i acabar fracassos.
Tarifes d'aplicació i assessorament

Tarifes difusió actuals variarà segons el tipus de granja, clima, productivitat i tipus de sòl. Plans de proves i adob de sòl estan disponibles per a assegurar que usa el producte adequat al tipus correcte. Crida l'atenció al client per obtenir informació.

Volatilització d'amoníac de sulfat amònic és molt baixa en comparació amb la Urea, per tant, la temporització de les aplicacions és flexible.

Netegeu l'equip després del seu ús per evitar la corrosió. Sulfat d'amoni es poden emmagatzemar més aseason mentre es manté en acool, sec, la zona ben ventilat.

Nom del producte

Sulfat amònic

Altres noms

Sulfat d'amoni, AS, SOA (sulfat d'amoníac), SA, Amsul, AMS, Sufaat d'amoni

(MF) Fórmula molecular

(NH4) 2SO4

Pes molecular

132.14

CAS núm.

7783-20-2

EINECS núm.

231-984-1

Codi HS

31022100

Característiques


Fàcilment soluble en aigua, insoluble en alcohol, acetona, pot reaccionar amb àlcalis i alliberar el gas amoníac.

Higroscòpica, convertir fàcilment en aglomerant després absorció d'humitat
OlorOlor d'amoníac


Paràmetres

Estàndard

basat en GB535-1995

Resultat de la prova

Aparença

no visible

impureses mecànica

no visible

impureses mecànica

Nitrogen (N) contingut %;

20.5

20.8

Humitat (H2O), %;

1.5

1.0 (base seca)

Acidity(H2SO4) lliure, %;

0.2

0.18
Benvingut al contacte amb Ms.Summer

Lloc web:http://www.chinaammoniumsulfate.com

Tel: 86-15621420172 0536-3299000

E-mail:http://www.chinaammoniumsulfate.com