Qingzhou ciutat Huashun producció Co, Ltd va ser fundada el 23 novembre 2009, que la residència està situada en la logística de dia de l'estiu de ciutat de Port Qingzhou City East A1 zona de mercat agrícola en la 6a. El capital social de un milions de iuans. La gamma operativa de fertilitzants, proteccions de plàstic, productes químics (sense matèries perilloses). Venda de maquinària de granja, importació i exportació de mercaderies.

Actualment Huashun divisió en producció Qingzhou Hua Shun Ltd, Qingzhou Hua Shun producció Co, Ltd, Hebei branca, Qingzhou Ltd Dalian Hua Shun producció oficines i empreses col·laboradores en altres parts de l'empresa.

L'empresa dedica principalment sulfat, fertilitzants compost, urea, Monoamonio, l'empresa adherint-se a la filosofia de negoci "client en primer lloc, avançar". Productes i diverses grans empreses nacionals amb molts anys d'Associació lactam, Coca-Cola, sulfat d'amoni partícules extruït vendes anuals de productes d'uns 40 milions de tones, amb ingressos vendes anuals d'uns 280 milions de iuans, des dels seus inicis, ha convertit en líder de la indústria, en l'actualitat, la companyia operadora en bon estat i les perspectives per al desenvolupament, a poc a poc ampliar l'escala de l'operació.